Kouluttajat

Olemme manuaalisen terapian asiantuntijoita. Pidämme tietomme ajantasaisina ja sisällytämme uusimman tutkimustiedon myös kursseihimme.

Tutustu meihin

Audun Vestmoen

Pääkouluttaja

PT, MTP, CMP, MULLIGAN™ -kouluttaja, MCTA.

Audun on mukana Norjan manuaalisen terapian yhdistyksen kehitystyössä. Hän kouluttaa fysioterapeutteja pääsääntöisesti Norjassa niin jatkokoulutuskursseilla kuin yliopistossakin. Hänen kurssinsa ovat saaneet erinomaista palautetta: kliininen relevanssi 4,9/5! Audunin opetuskielenä on englanti ja norja. Tämän lisäksi hän ymmärtää ruotsia hyvin.

Yuval David

Pääkouluttaja

BPT, PG Dip Sport, PT, CMP, MULLIGAN™ -kouluttaja, MCTA.

Yuval on valmistunut fysioterapeutiksi Israelissa, Tel Avivin yliopistosta vuonna 1991. Hän erikoistui urheilufysioterapiaan Perthissä, Australiassa 1994 ja sai CMP- tittelin vuonna 2007. Yuval luennoi yliopistoissa ja kouluttaa fysioterapeutteja ympäri Eurooppaa. Pääsääntöisesti hän kouluttaa Israelissa ja Ranskassa. Yuvalin englanninkielen taito on erinomainen ja hänen opetustyylinsä on selkeä sekä helposti ymmärrettävä.

Toni Jääskeläinen

Apukouluttaja

ft OMT, CMP.


Toni on OMT-fysioterapian asiantuntija ja toimii kaikilla kursseilla apukouluttajana. Hän on vuonna 2013 suorittanut CMP -tutkinnon ja toiminut kursseilla apukouluttajana vuodesta 2018 lähtien. Aiempien kurssilaisten palautteen perusteella hänen ohjaustyylinsä on rauhallinen ja selkeä.