MULLIGAN™ Concept ABC -kurssi

MULLIGAN™ Concept ABC

MULLIGAN™ Concept ABC -kurssi on koko kehon kattava koulutus, joka sisältää mm. mobilisointi- ja kivunhoitotekniikoita, joita voit soveltaa välittömästi työssäsi osana hoitoa sekä kliinistä tutkimusta. Kurssi sopii kaikille fysioterapeuteille toimit sitten enemmän TULE-vaivojen tai neurologisten asiakkaiden parissa.

ABC-kurssi on kuuden päivän kokonaisuus, joka on jaettu kolmeen kahden päivän moduuliin: MULLIGAN™ Upper Quadrant, MULLIGAN™ Lower Quadrant ja MULLIGAN™ Advanced osioihin. Voit osallistua Advanced osioon suoritettuasi Upper Quadrant (niska – yläraaja) ja Lower Quadrant (lanneranka – alaraaja) osiot.

Opetusmateriaali koostuu 25 % teoreettisista ja 75 % käytännön harjoituksista. Tapauskertomuksia käyttäen esitellään ja harjoitellaan toimivia ja kivuttomia ratkaisuja kaikille nivelille.

ABC -kurssin jälkeen ei ole lopputenttiä, mutta kurssin jälkeen sinulla on oikeus osallistua CMP -tenttiin. Kurssi kuuluu niin sanottuihin pitkiin koulutuksiin. Huomioi tämä kun ilmoitat suorittamiasi kursseja esimerkiksi Kelalle.

Certified MULLIGAN Practitioner -kokeeseen (CMP) ilmoittautuminen on valinnaista. Tutustu CMP -kokeeseen, mikäli haluaisit oikeuden CMP -tittelin käyttöön.

1. Osallistuja ymmärtää Mulligan Conceptin taustalla olevan teorian.

2. Osallistujalla on ajantasaiset tiedot tutkittuun tietoon perustuvasta näytöstä, johon Mulligan Conceptin teoriat ja käytännön tekniikat pohjautuvat.

3. Osallistujalla on kyky käyttää oppimaansa osana kliinistä tutkimusta.

4. Osallistuja osaa kaikki hoitotekniikat, jotka on kuvattu kirjassa “Manual Therapy: Nags, Snags, MWMs, etc – 7th Edition”.

5. Osallistujalla on tieto ja taito hyödyntää oppimaansa osana kliinistä päättelyä ja kyky soveltaa oppimiaan tekniikoita potilaskeskeisessä fysioterapiassa.

6. Osallistuja osaa muokata hoitointerventiota tarpeen mukaan asiakkaan/potilaan palautteen perusteella.

7. Osallistuja osaa hyödyntää ja ohjata kurssilla oppimiaan teippaustekniikoita sekä kotiharjoitteita, jotka ovat erittäin tärkeä osa hoitointerventiota.

8. Suoritettuaan ABC-kurssin osallistujalla on oikeus osallistua CMP (Certified Mulligan Practitioner) -kokeeseen.

vaihtelee kursseittain.

 

Hinta sisältää sähköisen opetusmateriaalin lisäksi mobilisointivyön ja kirjan “Manual Therapy: Nags, Snags, MWMs, etc – 7th
Edition”. Kyseistä kirjaa käytetään CMP- kokeen tenttimateriaalina.

Kurssimaksu laskutetaan noin kolme viikkoa ennen kurssin alkua.

Vallitsevan koronatilanteen vuoksi, pidätämme oikeuden peruuttaa kurssin, mikäli sairastumisien tai rajoituksien vuoksi tämä on tarpeellista. Mikäli näin käy, niin palautamme kurssimaksun kokonaisuudessaan tai halutessasi voit varata itsellesi paikan seuraavalle kurssille. Voit myös luovuttaa paikan toiselle, mikäli maksajataho on esimerkiksi työnantaja.

Mikäli osallistujamäärä on alhainen, kurssi peruutetaan. Peruutus tehdään viimeistään kuusi viikkoa ennen kurssin alkua. Emme vastaa peruutuksista johtuvista matka- tai majoituskuluista.

Voit peruuttaa osallistumisen viimeistään 1kk ennen kurssin alkua. Palauttamme osallistumismaksun kokonaisuudessaan. Tämän jälkeen veloitamme 50% kurssin hinnasta mikäli peruutat osallistumisesi, ellei kyseessä ole sairastuminen. Sairaustodistus vaaditaan.

Tulethan kurssille vain terveenä! Suosittelemme koronarokotteen ottamista. Kursseilla on maskipakko ja huolehdimme hyvästä hygieniasta muutenkin.

Kurssin tiedot

Täytä alla olevat tiedot rekisteröityäksesi kurssille.