Mulligan™ Manual Therapy Concept

MULLIGAN™ Concept on koko kehon kattava hoitokonsepti

Mitä on Mulligan™
Concept?

MULLIGAN™ Concept on koko kehon kattava hoitokonsepti. Se sisältää hoitotekniikoita, joita voit fysioterapeuttina käyttää päivittäisessä työssäsi niin varsinaisen hoidon kuin myös kliinisen tutkimisen osana.

MULLIGAN™ Conceptin Mobilization with Movement™ yhdistää manuaalisen terapian ja asiakkaan aktiivisen liikkeen . Kun hoitotekniikat ovat indisoituja, ne antavat välittömän ja pitkäkestoisen hoitotuloksen. Hoitomenetelmä on myös 100% kivuton ja tämän vuoksi turvallinen sekä hyvin vastaanotettu hoitomuoto. Konsepti perustuessa asiakkaan aktiiviseen liikkeeseen, niin se myös sitouttaa asiakasta aktiiviseen harjoitteluun.

MULLIGAN™ Concept -kurssit painottuvat vahvasti käytännön harjoitteluun. Voit soveltaa kursseilla oppimaasi laajasti fysioterapiassa, kuten Tule -fysioterapiassa, saliharjoittelussa, neurologisessa kuntoutuksessa ja vaikeissakin kiputiloissa niin kuntoutuksen akuutissa kuin kroonisessa vaiheessa.

“In the entire field of musculoskeletal medicine there are no other hands-on-manual-therapy-concepts being taught that when indicated give you an instant pain free result. A bonus is that it only takes about 2 minutes or less to test if they are indicated and with appropriate handling skills they should prove to be effective in 70% of patients”

Brian Mulligan
MULLIGAN™-konseptin perustaja

Brian Mulligan on fysioterapia-alan pioneereja. Hänellä on yli 50 vuoden kokemus fysioterapiasta ja manuaalisesta terapiasta. Vuonna 2007 hän sai “International Service Awardin” WCPT:n presidentiltä hänen erinomaisesta panoksestaan ​​fysioterapiassa. Vuonna 2016 hän sai arvostetun Maitland-palkinnon Glasgow’n IFOMPT:ltä panoksestaan ​​manuaalisessa terapiassa. Hän on ollut aktiivinen alan kehittäjä ja kouluttaja. Brian toimii edelleen MULLIGAN™ Concept Teachers Associationissa.

Suomessa ensimmäinen Mulligan Concept -kurssi järjestettiin 1998 Uusi-Seelantilaisen Barbara Hetheringtonin toimesta, jota ft OMT, CMP Virve Havulinna asisteerasi. Virve suoritti Mulligan Concept -kouluttaja tutkinnon vuonna 2003 ja alkoi kouluttamaan konseptia Suomessa. Virve on ollut ottamassa vastaan uusien kouluttajien näyttöjä ulkomailla ja tutoroinut uusia kouluttajia sekä järjestänyt CMP- tutkintoja täällä Suomessa.

Muista katsoa “This is the MULLIGAN™ Concept – 2019”- video, jossa kerrotaan aiheesta lisää!